Het vrouwenwielrennen wint de laatste tijd enorm aan populariteit. Het aantal supporters en fans neemt ieder seizoen toe en team merchandising kent een enorme groei. Specifieke websites/ magazines en de stijgende media aandacht illustreren de recente groei aan interesse voor de vrouwen wielersport.

Media aandacht bij de mannen ligt uiteraard nog een pak hoger, maar de instap kost voor u als sponsor ligt daar in verhouding enorm veel hoger. Met een klein budget kan in de vrouwensport veel publiciteit gehaald worden. De verhouding intake/return is dan ook veel gunstiger wanneer u investeert in het vrouwenwielrennen.

Het commerciële potentieel voor uw bedrijf om zich met een professioneel vrouwenteam te associëren groeit. Op vlak van activatie voor uw sponsoring zit u bij een vrouwenteam goed. De aantrekkelijke vrouwelijke atletes geven uw activatiecampagne een pittige extra en bezorgen u ongetwijfeld een stevige return.

Wilt u weten wat onze ploeg voor u en uw bedrijf te bieden heeft, neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

HOSPITALITY

Bent u geïnteresseerd om eens een wedstrijd van dichtbij te beleven als VIP van de ploeg?

Neem dan contact met ons op.