Selectie Gracia Orlova

Datum: 2017-04-27
Tot: 2017-04-30
Plaats: Orlova (Stj)
Ploegleider: Belgian Cycling
Website: http://www.graciaorlova.cz


Etappe 5 - De Zweedse Ida Erngren heeft de vijfde en laatste etappe in Orlová op haar naam geschreven. Erngren haalde het na 101,6 kilometer in een spurt met twee voor de Poolse Ewelina Szybiak. Vijf tellen later vervolledigde de Duitse Gudrun Stock het podium. Lotte Rotman bolde als 20e over de finish.

De Nederlandse Riejanne Markus wint het eindklassement voor haar land- en ploeggenotes Anouska Koster en Moniek Tenniglo. Onze youngster Lotte Rotman reed een erg sterke vierdaagse en finishte knap als 36e in het eindklassement.

Etappe 4 - De Oostenrijkse Martina Ritter heeft de korte etappe over 63,5 kilometer op haar naam geschreven. Ritter haalde het in een spurt met zes voor de Poolse meiden Ewelina Szybiak en Daria Pikulik. Lotte Rotman werd knap 36e in een achtervolgend peloton.

In het algemeen klassement leidt de Nederlandse Riejanne Markus met 41 seconden voorsprong op haar ploeggenote Anouska Koster. Lotte Rotman volgt als 44e.

Etappe 3 - De Nederlandse Riejanne Markus heeft de individuele tijdrit over 13,5 kilometer op haar naam geschreven in 18'27", goed voor een gemiddelde van 43,884 km/u. Acht tellen later werd ploeg- en landgenote Moniek Tenniglo tweede voor de Oostenrijkse Martina Ritter die nog eens twee seconden toegaf. Lotte Rotman finishte als 79e.

In het algemeen klassement leidt de Nederlandse Riejanne Markus met 37 seconden voorsprong op haar ploeggenote Anouska Koster. Lotte Rotman volgt als 46e.

Etappe 2 - Door de slechte weersomstandigheden werd de tweede etappe aangepast. De Nederlandse Anouska koster haalde het in een spurt met een omvangrijke groep voor Katarzyna Wilkos en Marta Lach. Lotte Rotman reed opnieuw een sterke wedstrijd en eindigde 39e.

Etappe 1 - De Nederlandse Riejanne Markus heeft solo de eerste etappe in Stramberk op haar naam geschreven. Markus haalde het na 110 kilometer voor haar ploeg- en landgenotes Anouska Koster en Moniek Tenniglo. Lotte Rotman finishte als 30e in het peloton.

Selectie


Lotte Rotman

Uitslag renners


RennerPlaats
Lotte Rotman36

Rit 1

RennerPlaats
Lotte Rotman 30

Rit 2

RennerPlaats
Lotte Rotman 39

Rit 3

RennerPlaats
Lotte Rotman 79

Rit 4

RennerPlaats
Lotte Rotman 36

Rit 5

RennerPlaats
Lotte Rotman 20