Selectie PK Tijdrijden Limburg

Datum: 2017-04-08
Plaats: Leopoldsburg
Ploegleider: Davy Wijnant
Website: www.wbv-limburg.be


Kelly Van den Steen en Nathalie Bex veroveren medaille op provinciaal kampioenschap tijdrijden.

Deze week verkende ploegleider Davy Wijnant het parcours van Luik-Bastenaken-Luik met enkele van onze rensters. Maar het was ook de week van de provinciale kampioenschappen tijdrijden voor onze rensters die zich eens wilden testen op de tijdritfiets. Nadat vorige week Demmy het goud veroverde en Lenny het zilver op het Antwerpse provinciaal kampioenschap, was het nu de beurt aan Oost-Vlaanderen en Limburg.

Kelly reed in het Oost-Vlaamse Ursel de 16 kilometer in 2424158, goed voor een gemiddelde de van 39,34 km/u en een zilveren medaille. Het goud was voor Femke Verstichelen die 11873 sneller was dan Kelly over de 11 kilometer. Ook Fien Delbaere stond er aan de start. Fien werd 8ste in 2637262, goed voor een gemiddelde van 36,07 km/u.

Ook voor Nathalie Bex was het een belangrijke test die na bijna acht maanden uit competitie te zijn geweest door knieproblemen nog eens op de tijdritfiets zat. Nathalie reed in het Limburgse Leopoldsburg de derde tijd over de 16,4 kilometer wat haar de bronzen medaille opleverde. Nathalie finishte in een tijd van 2501637, goed voor een gemiddelde van 39,32 km/u.

Selectie


Nathalie Bex

Uitslag renners


RennerPlaats
Nathalie Bex3